De franse wijnen De franse wijnen
De franse wijnenGaranties en veiligheidVerkoopvoorwaardenContactUw bestelling zienTerug homepageDe franse wijnen
Wijn uit de Elzas De franse wijnenDe franse wijnen
wijn uit de beaujolais
Bordeauxwijn
Bourgognewijn
wijn uit de Chablis
Wijn uit de Champagne
Wijn uit de Languedoc-Roussillon
wijn uit de Provence
Wijn uit de Sud-Ouest : Buzet, Cahors, Fronton, Madiran
Wijn uit de Loire-Vallei
Wijn uit de Rhône-Vallei
les vins français
De franse wijnen
De franse wijnen
De franse wijnen


Beveiliging
Deze site is voorzien van een beveiligd betalingssysteem SSL dat de betrouwbaarheid van uw bankgegevens tijdens uw bestellingen garandeert.Klantenservice

Professionele Ruimte

VERKOOPVOORWAARDEN

   De consument verklaart kennis te hebben genomen van de volgende voorschriften voor hij of zij een bestelling in de winkel doet. Door ervoor te kiezen online producten te kopen, accepteert u de hierna geformuleerde bepalingen.

PRIJZEN

   Alle aangegeven prijzen in onze catalogus zijn te beschouwen als netto basisprijzen, Alle inbegrepen Belastingen in Euro's, transportkosten worden doorberekend op de bestelbon.

De referenties en tarieven op deze site zijn uitsluitend indicatief en zijn in geen enkel geval contractueel.

REGLEMENT

   De betaling geschiedt bij een bestelling ofwel per bankkaart met beveiligd SSL-betaalsysteem, ofwel per postwissel of mandaat (alleen voor Frankrijk), ofwel per cheque in Euro's (alleen voor de EEG).
Desalniettemin kunt u bestellen door de online-bestelbon naar ons op te sturen of deze geprint aan ons naar bovenstaand adres toe te sturen.
Voor meer informatie betreffende de verzending van onze goederen, nemen wij contact met u op om een verzenddatum vast te stellen.

GELDIGHEID VAN EEN BESTELLING

   Vanaf de laatste "acceptatie-klik", is de bestelling onherroepelijk en wordt alleen ongeldig verklaard in de voorziene, onderstaande beperkte gevallen.
Nadat de door u uitgevoerde bestelling geregistreerd is, krijgt u van ons een bevestigende email. Door deze mail te bewaren en/of te printen, heeft u een order-bewijs dat u het beste kunt bewaren.
Deze laatste "klik" is gelijk aan een handgeschreven handtekening beoogd in artikel 1341 van de franse Civiele Code.
Door de bestelbon op te sturen, machtigt u "Les vins français" om het totaalbedrag van uw bestelling van uw betaalkaart af te halen. De order wordt geldig na de transactie-toestemming van de bank van de koper.
Wij sturen u een schriftelijk ontvangstbewijs van uw bestelling, waarin we de leveringsdatum bevestigen.
Sommige landen verbieden de directe expeditie van wijnen en likeurachtige dranken, de "Les vins français-firma" voert bestellingen afkomstig uit dergelijke landen niet uit.

EXPEDITIE-KOSTEN

   PORTOKOSTEN VOOR FRANKRIJK EN HET BUITENLAND
De kosten worden automatisch berekend en staan uitdrukkelijk op de online-bestelbon.

LEVERINGEN

   De bestelde producten worden per "EXPRESS-POST" geleverd. Het voorziene, maximale leveringstermijn is 8 (acht) werkdagen voor Frankrijk en 15 dagen voor het buitenland te tellen van de geldigheidsverklaring van de bankgegevens van de koper.
Wij verzekeren de goederen totaan de leveringsplek maar zijn desalniettemin onverantwoordelijk voor een onmogelijke levering buiten onze verantwoordelijkheid om (absent, verkeerde naw-gegevens en/of adressering, onvoldoende voorraad, enz...). Bij de ontvangst dient de geadresseerde elke schade aan de zending te reclameren.

RETOUR VAN EEN LEVERING

   De consument heeft een termijn van 7 werkdagen om de wijnen die hem of haar niet bevallen, op eigen kosten, te retourneren. Dit termijn begint op de leveringsdag van de bestelling van de consument. Als dit termijn op een zaterdag, zondag of op een feestdag of een verplichte doorbetaalde vrije dag valt, dan wordt hij tot de eerstvolgende werkdag verlengd.

Elke retourzending moet vooraf bij de Klantendienst (Service Client) van de "Les vins français-firma" per mail (contact@wijnen-fr.com) gemeld worden. Zo krijgt het product een retour-nummer. De wijnen dienen als Aangetekend Postpakket geretourneerd te worden naar "Les vins français", "Le Vignet", 338 Chemin Biroc, 31800 Villeneuve de Rivière, France.

De vooraf betaalde wijnkistjes mogen niet al zijn opengemaakt, opdat de consument het recht van afkeuring kan krijgen.

Uitsluitend de wijnkistjes die compleet, in hun originele, intacte verpakking, en in perfecte staat van wederverkoop, worden teruggestuurd, worden geaccepteerd. Elk product dat stukgemaakt is, of waarvan de originele verpakking beschadigd is, wordt noch vergoed noch geruild.

Dit herroepingsrecht wordt zonder boete uitgevoerd, met uitzondering van de retourkosten. In de hypothese van het uitvoeren van het herroepingsrecht, kan de consument vragen om ofwel een vergoeding van de overgemaakte bedragen, ofwel het product te ruilen. Bij een ruiling, betaalt de consument opnieuw de verzending.

In het geval van uitvoering van het herroepingsrecht doen "Les vins français" alle moeite om de consument binnen een termijn van 15 dagen terug te betalen. Desalniettemin, rekening houdend met de technische aard van de verkochte producten, kan dat termijn tot 30 dagen duren, vooral als het product een verificatie nodig heeft (vgl. producten dienen voorafgaand geverifieerd te worden).

De consument wordt bij betaling met een bankkaart via een storting op zijn of haar bankrekening (beveiligde transactie) vergoed, in andere gevallen met een cheque. Geen enkel retour is geaccepteerd en wij accepteren geen boete bij overschrijding van het reglementaire termijn.
Elk retour bij verkeerde adressering of een onmogelijke levering die niet aan "Les vins français" toe te schrijven is wordt opnieuw gefactureerd.

RECHTSPRAAK

   In geval van een geschil of betwisting, is enkel het Tribunaal van Toulouse (Tribunal de Toulouse) bevoegd, ook in geval van meerdere verweerders of garantiebedingen.

ALCOHOL-BESCHERMING VAN MINDERJARIGEN

(Artikel L.80, Wet n°91-32 van 10 januari 1991, art. 10- XI) In drank-verkooppunten en in alle winkels en openbare gelegenheden, is het verboden alcoholische drank aan minderjarigen onder de 16 jaar ter plekke of om mee te nemen te verkopen of gratis aan te bieden. Drankmisbruik is slecht voor de gezondheid. Drink dus met mate.

CONTACT

Les vins français - (De franse wijnen)
Tel : 33 (0)562 003 235
Fax : 33 (0)562 003 236
Email : contact@wijnen-fr.com
Bedankt voor uw bezoek !


De franse wijnen
Siren "KvK-nr." : 401 551 858
31800 Villeneuve de Rivière - France
Contact @ : De franse wijnen
"De franse wijnen" stelt een lange aanvullende reeks, strikt gereserveerd voor professionnelen en doorverkopers, tot uw beschikking.
Klantenservice
Telefoon. : + 33(0) 684 382 629
Fax : + 33 (0) 5 62 00 32 36
Webdesign & Hosting : pmd