De franse wijnen De franse wijnen
De franse wijnenGaranties en veiligheidVerkoopvoorwaardenContactUw bestelling zienTerug homepageDe franse wijnen
Wijn uit de Elzas De franse wijnenDe franse wijnen
wijn uit de beaujolais
Bordeauxwijn
Bourgognewijn
wijn uit de Chablis
Wijn uit de Champagne
Wijn uit de Languedoc-Roussillon
wijn uit de Provence
Wijn uit de Sud-Ouest : Buzet, Cahors, Fronton, Madiran
Wijn uit de Loire-Vallei
Wijn uit de Rhône-Vallei
les vins français
De franse wijnen
De franse wijnen
De franse wijnen


Beveiliging
Deze site is voorzien van een beveiligd betalingssysteem SSL dat de betrouwbaarheid van uw bankgegevens tijdens uw bestellingen garandeert.De meest noordelijke wijngaard van Frankrijk, hij strekt zich uit over de departementen la Marne, l'Aisne, l'Aube, en enkele gemeentes in de departementen Haute-Marne en Seine-et-Marne. De druiverassen worden onderverdeeld in 30% Pinot Noir, 30% Chardonnay (blanc de blancs) en 40% Pinot-Meunier. De bodems zijn niet lonend (kalk in de Marne en mergel in de Aube), en verplichten de wortels van de wijnstokken erg diep de grond in te gaan, soms tot twintig meter.

De vinificatie in de Champagne is het object van zeer bijzondere methodes waarvan de voornaamste stappen zijn het uitpersen, de gisting, de assemblage, het ontstaan van luchtbelletjes, de beweging, het uitlekken en de dosering.

We onderscheiden de Bruts sans année, de cuvées spéciales, de millésimés, de blanc de blancs, de roze Champagnes, de Champagnes grands crus 100% en de Crémants. Het woord "Champagne" wordt altijd gewijd aan een bruisende wijn ; wat betreft de "stille" wijn oorspronkelijk uit de Champagne, hij draagt de naam van "Coteaux Champenois", wit (Bouzy, Sillery, Mareuil,...), rood of rosé (Riceys).

 
Wijnen à Hoge Uitdrukking...
CHAMPAGNE Georges Vesselle
 
Het Georges Vesselle-Maison huisvest sinds de XVI-de eeuw op de Bouzy-wijngaarden, een van de beste 100% Grands Crus gelegen op de zuidelijke helling van de "Berg van Reims", niet ver van Epernay en van de randen van la Marne.

Selectie van Georges Vesselle-champagnes...

 
Dankzij het Handvest van Uitstek GOSSET...
 
Dankzij het Handvest van Uitstek GOSSET krijgen kenners van grote wijnen de garantie van de verhevenheid van de GOSSET-kwaliteit. Deze excellentie, sinds ruim vier eeuwen erkend, staat aan de origine van de prestige en het onderscheid van de GOSSET-Champagnewijnen in de wereld. Via dit handvest, engageert het GOSSET-maison zich om haar fundamentele waarden en haar tradities voor perfectie te respecteren.

Selectie van Gosset-champagnes...


Bedankt voor uw bezoek !


De franse wijnen
Siren "KvK-nr." : 401 551 858
31800 Villeneuve de Rivière - France
Contact @ : De franse wijnen
"De franse wijnen" stelt een lange aanvullende reeks, strikt gereserveerd voor professionnelen en doorverkopers, tot uw beschikking.
Klantenservice
Telefoon. : + 33(0) 684 382 629
Webdesign & Hosting : pmd